Puding ve bisküviyi seviyorsanız, bu tarif tam size göre! Çikolatalı pudingin, petibör bisküvi ile mükemmel uyumu sizi bekliyor. Hızlı ve lezzetli bir tatlı deneyimi için tüm detaylar makalemizde.

Çay saatleriniz için lezzetli ve pratik bir tarif arıyorsanız, çikolatalı pudingli bisküvili pasta ideal bir seçim! Bu kolay tarif ile misafirlerinizi şaşırtın ve tatlı sohbetlerinize tat katın.

Kısa sürede hazırlayabileceğiniz ve herkesin bayılacağı bir tatlı olan pudingli bisküvili pasta, çay saatlerinizi tatlandıracak. Hem göze hem damağa hitap eden bu lezzeti hemen deneyin!

PUDİNGLİ BİSKÜVİLİ PASTA MALZEMELERİ

1 litre süt
1 adet çikolatalı puding
1 paket petibör bisküvi

PUDİNGLİ BİSKÜVİLİ PASTA NASIL YAPILIR?

MasterChef Lahmacun tarifi: Çıtır çıtır Lahmacun nasıl yapılır? MasterChef Lahmacun tarifi: Çıtır çıtır Lahmacun nasıl yapılır?

Bir tencereye 1 litre sütü boşaltın.
Ardından sütün üzerine pudingi ilave edin.
Kıvamı gelene kadar 15 dakika karıştırın.
Tabağın içine bisküvileri dizin ve üzerine puding dökün.
Hazırladığınız tatlıyı buzdolabında soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz.

Tarifin Püf Noktaları

Pastayı daha katlı yapabilmek için orta boy borcam kullanabilirsiniz. Ancak bahsedilen tarifte büyük boy borcam kullanılmıştır.
İlgili tarifte petibör bisküvinin yanı sıra kakaolu bisküvi de kullanabilirsiniz. Aynı şekilde bebe bisküvisi ya da yulaflı bisküvi de tercih edebilirsiniz.

Bu nefis ve pratik çikolatalı pudingli bisküvili pasta tarifi ile çay saatlerinizi zenginleştirin. Hem kolay hem de leziz bu tarif, tüm misafirlerinizden tam not alacak. Puding ve bisküvinin bu muhteşem uyumu ile tatlı sohbetlerinize lezzet katarken, her lokmada mutluluğu hissedin. Şimdi mutfakta sihir zamanı!