Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

Dünyaca ünlü Türk kahvaltılarının lezzetini Airfryer ile evinize getirin. Bu sebzeli omlet tarifi ile kahvaltı sofralarınız daha renkli ve sağlıklı hale gelecek.

Airfryer, kahvaltı hazırlıklarınızı kolaylaştıran bir mutfak aracıdır. Bu sebzeli omlet tarifi ile hızlı ve sağlıklı bir kahvaltı yapabilirsiniz.

Airfryer'ınızda kısa sürede hazırlayabileceğiniz bu sebzeli omlet tarifi, kahvaltı sofralarınızı zenginleştirecek. Hem hafif hem de lezzetli bir seçenek.

MALZEMELER

3 adet yumurta
1 adet patates
2 yemek kaşığı süt
1 adet domates
1 adet yeşilbiber
1 adet kapya biber
3 adet mantar
½ çay kaşığı tuz
½ çay kaşığı karabiber
½ demet maydonoz
½ su bardağı taze kaşar
1 yemek kaşığı zeytinyağı

TARİF

Kaşarı rendeleyin.
Patatesi haşlayın.
Mantarları doğrayın.
Biberleri doğrayın.
Maydanozları kıyın.
Tüm malzemeleri karıştırın ve yumurtalar köpürene dek çırpın.
Hazırladığınız karışımı pişirme haznesine dökün.
Airfryer’i 200 derecede çalıştırın ve 5 dakika kadar ısıtın.
10-15 dakika arasında kontrol ederek pişirin.

Airfryer ile hazırlanan bu sebzeli omlet tarifi, kahvaltılarınız için hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif sunuyor. Hızlı ve pratik hazırlanışıyla sabahları zaman kazandıracak bu tarif, kahvaltı sofralarınızın yeni favorisi olacak. Airfryer'ınızda pişen bu omlet, az yağlı ve besleyici bir seçenek olarak güne enerjik bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Şimdi bu lezzetli ve kolay tarifi deneyin, kahvaltılarınızı sağlıklı ve lezzetli bir şekilde zenginleştirin!