Acı severlerin vazgeçilmezi jalapeno turşusu, evde sadece 10 dakika içinde hazır! Bu basit ve lezzetli tarifle, kavanoz turşularını unutun ve taze turşuların keyfini çıkarın.

10 DAKİKADA JALAPENO TURŞUSU TARİFİ

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

MALZEMELER

1 su bardağı beyaz sirke
1 su bardağı su
2 diş sarımsak, ezilmiş
2 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tuz
7-8 jalapeno biberi, ince dilimlenmiş

HAZIRLANIŞI

1. Sirke, su, sarımsak, şeker ve tuzu orta boy bir tencerede karıştırın ve kaynadıktan sonra 10 dakika kısık ateşte karıştırın.
2. Kaynayan tencerenin içine Jalapeno dilimlerini ekleyin, karıştırın ve ocaktan alın.
3. En az 8 dakika bekletin, ardından jalapenoları tencereden bir kavanoza koymak için maşa kullanın. Hazırladığınız jalapeno suyunu kavanoza doldurabilirsiniz.