Acı sosun ve çıtır tavuk kanadının mükemmel uyumu olan Buffalo wings, lezzet severler için mükemmel bir seçim. MasterChef'ten ilham alınarak hazırlanan bu tarif, damakları şenlendirecek.

Evde kolayca yapabileceğiniz ve misafirlerinizi hayran bırakacak bir tarif arıyorsanız, Buffalo wings tam size göre. MasterChef'in sevilen tarifiyle, bu enfes lezzeti mutfağınıza taşıyın.

Tavuk kanadının acı sosla buluştuğu muhteşem lezzet: Buffalo wings. Bu basit ve lezzetli MasterChef tarifiyle, restoran kalitesinde yemekler hazırlayabilirsiniz.

MASTERCHEF BUFFALO WİNGS TARİFİ MALZEMELERİ

80 gram tereyağı
12 adet tavuk kanadı
2 diş sarımsak
Çeyrek bardak acı sos
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı barbekü sos
Karabiber
Tuz

BUFFALO WINGS NASIL YAPILIR?

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

Bir kaba kanat, karabiber, rendelenmiş sarımsak ve tuzu alın ve güzelce harmanlayın.

Daha sonra tepsiye dizip 180 derecede ısıtılmış fırında her iki tarafını da güzelce pişirin.

Bal, acı sos ve barbekü sosunu, sos tenceresine alıp karıştırın.

Biraz kaynayınca tereyağını da ekleyin ve birkaç dakika pişirin.

Kanatlar pişince derin bir kaseye alın ve hazırladığınız sos ile iyice kaplayın.

Kanatları tepsiye tekrar yerleştirin fırında 5 dk kadar tutun.

Üzeri karamel gibi olunca fırından çıkarıp servis edebilirsiniz.

Buffalo wings, acı sosun verdiği benzersiz tat ve çıtır dış yüzeyiyle mutfakların yeni gözdesi olmaya aday. MasterChef tarifiyle hazırlanan bu lezzetli yemeği evde yapmak hem pratik hem de keyifli. Bu tarifle, hem kendinizi şımartabilir hem de sevdiklerinize unutulmaz bir lezzet deneyimi sunabilirsiniz. Acı ve lezzetin harmanlandığı bu özel tarif, sofralarınıza farklı bir tat katacak. Şimdi mutfakta sizi bekleyen malzemelerle bu harika tarifi denemenin zamanı! Afiyet olsun...