Acil tatlı ihtiyaçlarınız için mükemmel bir çözüm: Bisküvili rulo pasta. Sadece birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz bu tarif, çay saatlerinizde fark yaratacak.

Misafirleriniz için hızlıca hazırlayabileceğiniz ve damakları şenlendirecek bisküvili rulo pasta, lezzetiyle olduğu kadar kolay yapılışıyla da göz dolduruyor. Pratik tarifi ile dikkat çeken bu tatlıyı denemeye ne dersiniz?

Bisküvili rulo pasta, hem göze hem de damağa hitap eden, pratik ve lezzetli bir tatlı. Bu tarif ile evde tatlı yapmak hiç bu kadar eğlenceli ve kolay olmamıştı. Şimdi mutfakta harikalar yaratma zamanı!

Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo Masterchef Kuru fasulye yapımı! İşte Kuru fasulyeye lezzet katan tüyo

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi

Malzemeler

1 su bardağı süt
1 çay bardağı toz şeker
50 gram tereyağı
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya
2 paket petibör bisküvi (kakaolu bisküvi kullanırsanız kakao kullanmayınız )

Arası için;

1 su bardağı soğuk süt
1 paket sade krem şanti
2 su bardağı hindistan cevizi

Bisküvili Rulo Pasta Tarifi

Eritmiş olduğumuz yağın içine şeker, süt, vanilya ekleyip karıştırıyoruz.
Öte yandan bisküvilerimizi rondodan geçirip, toz haline getiriyoruz ve tenceredeki karışıma bisküvileri ekliyoruz.
İyice karıştırıp, hamur kıvamına getiriyoruz.
Krem şantimizi, 1 bardak süt ile iyice çırpıyoruz.
İçine 2 bardak hindistan cevizi dökerek ve kaşıkla karıştırarak, hindistan cevizini krem şantiye iyice yediriyoruz.
Masanın üzerine streç film veya buzdolabı poşeti seriyoruz.
Bisküvili karışımımızı poşetin üzerine döküp, üstüne bir strec daha kapatarak merdane ile açalım. İnce bir hamur olacak.
Hazırladığımız hindistan cevizli krem şantiyi, açtığımız bisküvilerin üzerine döküp spatula yardımı ile her tarafına yayıyoruz ,muzlarımızı diziyoruz ve dikkatli bir şekilde, alttaki streçten yardım alarak pastamızı rulo yapıyoruz.
Dilimlerken kolay olması için buzluğa kaldırıyoruz. Dondurucuda 1- 2 saat bekletiyoruz çıkarıp dilimleyip servis ediyoruz.

Bu pratik ve lezzetli bisküvili rulo pasta tarifi ile çay saatlerinizi daha özel kılın. Hem hızlı hazırlanışı hem de unutulmaz lezzetiyle, bu pasta misafirlerinizden tam not alacak. Ani gelen tatlı krizlerinin ya da beklenmedik misafirlerin kurtarıcısı olan bu tarif, mutfak becerilerinizi sergilemeniz için ideal bir fırsat sunuyor. Şimdi fırınlarınızı ısıtın ve bu muhteşem lezzeti deneyimleyin! Afiyet olsun!