Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu 13 Eylül Cuma günü izleyici karşısına çıktı. Ancak sezonun ilk bölümünde Halis Ağa karakterini canlandıran Çetin Tekindor’u göremeyen izleyiciler, ünlü oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Peki, Halis Ağa öldü mü? Çetin Tekindor diziden ayrıldı mı? İşte merak edilen soruların cevapları...

Yalı Çapkını Halis Ağa Öldü Mü? Çetin Tekindor Diziden Ayrıldı Mı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını, yeni sezonuyla izleyicileri ekran başına kilitledi. 13 Eylül Cuma günü yayınlanan yeni sezonun ilk bölümünde, Halis Ağa karakterini göremeyen izleyiciler, "Halis Korhan öldü mü, Çetin Tekindor diziden ayrıldı mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, merak edilen soruların yanıtları...

Yalı Çapkını 3. Sezon Başladı!

13 Eylül Cuma günü Yalı Çapkını dizisi, 74. bölümüyle yeni sezonuna merhaba dedi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin yeni sezonu, bir zaman atlaması yaparak başladı. Ancak bu bölümde Halis Ağa karakterine hayat veren usta oyuncu Çetin Tekindor'un olmaması, dizinin sıkı takipçileri arasında merak uyandırdı.

Halis Korhan Öldü Mü? Çetin Tekindor Diziden Ayrıldı Mı?

Yeni sezonun ilk bölümünde Halis Korhan karakteri ekranlarda yer almadı. Ancak, Çetin Tekindor'un diziye veda ettiğine dair herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. Usta oyuncunun yeni sezonda da Halis Ağa rolüyle Yalı Çapkını dizisinde yoluna devam edeceği biliniyor. Dolayısıyla, Halis Ağa karakterinin dizideki yokluğu geçici bir durum olarak değerlendiriliyor.

Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi? Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi?

Yalı Çapkını’ndan Ayrılık Haberi Geldi!

Öte yandan, Yalı Çapkını dizisine veda eden bir isim var. Halis Ağa'nın torunu Kaya rolüyle diziye ikinci sezonda katılan Tarık Emir Tekin, projeden ayrıldığını açıkladı. Ünlü oyuncu, dizideki misyonunu tamamladığını belirterek, "Yalı Çapkını'ndan ayrıldım ama bu ekipten kopmam. Çok tatlı bir ekip. OGM ile çalışmak benim için onur verici bir tecrübeydi." dedi.