Yabani dizisinin başrollerinde yer alan Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı’nın set arkadaşlığı aşka dönüşmüştü. Ancak kısa süre önce çift, yollarını ayırma kararı aldı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftin neden ayrıldığı ise henüz açıklanmadı.

Yabani Setinde Başlayan Aşk Bitti: Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı Ayrıldı

Yabani dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan başroller Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı'dan kötü haber geldi. Bir süredir gözlerden uzak aşk yaşayan ünlü çift, ayrılık kararı aldı. Now TV'de yayınlanan dizide birlikte rol alan çift, yaz aylarını da birlikte geçirmişti.

Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı Ayrılık Kararı Aldı

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, yollarını ayırdı. Her röportajında sevgilisi Simay Barlas’tan övgüyle bahseden Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas'ın ayrılık sebebi ise henüz bilinmiyor.

Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi? Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

Yabani Dizisinde Simay Barlas’ın Karakteri Rüya Ölüyor

Dizinin yeni sezonu merakla beklenirken, ayrılık haberi ile birlikte Simay Barlas'ın canlandırdığı Rüya karakterinin senaryo gereği ölmesi de dikkat çekti. İzleyiciler, dizinin yeni bölümlerinde bu gelişmenin nasıl işleneceğini merakla bekliyor.