Van, son günlerde kayıp vakalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. En son kaybolan 16 yaşındaki Süleyman Yetik'ten iki gündür haber alınamıyor. Elazığ'dan Van'a gelen genç, ailesi ve yerel yetkililer tarafından aranıyor. Süleyman'ın son olarak Van otogarında görüldüğü bilgisi aileye ulaştırıldı.

Kayıp Süleyman Yetik İçin Seferberlik

Ailesinin ve Emniyet ekiplerinin yoğun çabalarına rağmen Süleyman'a ulaşılamıyor. Pazartesi ve Salı günleri okula gitmediği öğrenilen Yetik için endişeler artıyor. Van Büyükşehir Belediyesi de kayıp gençle ilgili bilgi sahibi olan vatandaşlardan yardım istedi. Belediyenin sosyal medya hesapları ve 444 44 65 numaralı çağrı merkezi, Süleyman'ı gören veya yerini bilmeyi sanan herkesi bilgi vermeye çağırıyor.

Süleyman Yetik Son Olarak Nerede Görüldü?

KPSS P94 ile Gardiyanlık başvurusu: Ortaöğretim puanı kaç olmalı? KPSS P94 ile Gardiyanlık başvurusu: Ortaöğretim puanı kaç olmalı?

Emniyetin yaptığı açıklamaya göre, Süleyman Yetik son olarak Hozat garajında tespit edilmiş. Ancak aile, Süleyman'ın en son Van otogarında olduğunu belirtiyor. Şehrin farklı noktalarındaki güvenlik kameraları detaylı bir şekilde incelenirken, herhangi bir iz sürülmeye çalışılıyor.

Van Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklama ise şu şekilde: "Fotoğraftaki genç Süleyman Yetik. 16-17 yaşlarında. Ailesi Süleyman'dan bir süredir haber alamıyor. En son Van'da görüldüğüne yönelik bilgi belediyemize ulaşmıştır. Süleyman Yetik'i görenlerin sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla veya 444 44 65 numaralı çağrı merkezimize bilgi vermesi önemle rica olunur."