Vali Dağlı, veda ziyaretleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Vali Zülkif Dağlı’dan veda ziyaretleri Vali Zülkif Dağlı’dan veda ziyaretleri

Bektaş, Çorum’da yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Vali Dağlı’ya teşekkür ederek, bundan sonraki görev hayatında başarılar diledi.

Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ve Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, veda ziyareti sırasında karşılıklı övgü dolu sözlerle birbirlerine teşekkür etti. Vali Dağlı, Çorum'da geçirdiği görev süresi boyunca Başsavcı Bektaş ile yürüttüğü uyumlu çalışmalara değinerek, Bektaş’ın hukuk alanındaki titiz ve başarılı çalışmalarını vurguladı. Dağlı, "Sayın Başsavcımızın Çorum’da adaletin tesisi için gösterdiği özverili çalışmalar, şehrin huzuruna önemli katkılar sağlamıştır. Kendisinin mesleki donanımı ve liderliği, örnek alınacak nitelikte" ifadelerini kullandı.

Başsavcı Ahmet Bektaş da Vali Dağlı'nın Çorum’daki görev süresince sergilediği etkin yöneticiliğe övgüde bulundu. "Vali Bey, şehrimizde sosyal projelerden güvenlik hizmetlerine kadar birçok alanda örnek teşkil eden başarılı çalışmalara imza attı. Kendisiyle çalışmak bizler için büyük bir onurdu" diyen Bektaş, Vali Dağlı’ya yeni görev yerinde başarı dileklerini iletti.