Evde et döner yapmak sandığınızdan daha kolay! Kendi mutfağınızda, restoran kalitesinde döner hazırlamak için gereken tüm bilgiler bu rehberde.

Restoran tadında ev yapımı et döneri denemeye hazır mısınız? Bu tarif, evde lezzetli et döner yapmanız için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

Et döner, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir ve evde de kolayca yapılabilir. İşte, et dönerinizi evde nasıl hazırlayabileceğinize dair tüm detaylar.

Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi Lokanta ustalarından sırlarla dolu Orman Kebabı tarifi

MALZEMELER

200 gram but eti ya da antrkot
1 yemek kaşığı yoğurt
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı yenibahar
Yarım çay kaşığı kırmızı biber
1 soğan
Yarım çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı tereyağı

TARİF

Et ve soğan dışındaki tüm malzemeleri karıştırarak eti marine edin.
Etin üzerine halka şeklinde doğranmış soğanları dizin ve streç filme sararak buzdolabında 6 saat bekletin.
Beklettiğiniz eti bıçak ile dilimleyin.
Tereyağını tavada eritin.
Etleri ekleyin ve suyunu çekene dek pişirin.

Evde et döner tarifimizi denediniz mi? Deneyimlerinizi ve bu lezzetli yemeği yaparken yaşadığınız püf noktaları bizimle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca, tarife kendi dokunuşunuzu ekleyerek nasıl bir sonuç elde ettiğinizi de bize anlatın. Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz!