Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde Twente ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler, Hollanda deplasmanında galibiyet için sahaya çıkarken, futbolseverler de bu heyecan dolu maçı TRT Spor ekranlarından şifresiz canlı olarak izleyebilecek. İşte Twente - Fenerbahçe maçı canlı izleme detayları!

Twente - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Tarih: 3 Ekim 2024, Perşembe
Saat: 22:00
Stad: De Grolsch Veste Stadyumu, Hollanda
Yayıncı: TRT Spor (Şifresiz canlı yayın)

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ikinci maçında Hollanda temsilcisi Twente’ye konuk oluyor. Avrupa Ligi’ne Union Saint-Gilloise karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle başlayan Sarı Lacivertliler, Twente karşısında da 3 puan arayışında. Bu önemli karşılaşma, TRT Spor üzerinden şifresiz ve canlı olarak izlenebilecek.

Twente - Fenerbahçe Canlı İzle Linki

Maçı şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilir, aşağıdaki link ile canlı yayına ulaşabilirsiniz:

Twente - Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Maç Öncesi Bilgiler

Fenerbahçe, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde zorlu Twente deplasmanına galibiyet hedefiyle çıkıyor. Mourinho, maç öncesi yaptığı açıklamalarda Twente’nin takım oyunu disiplinine dikkat çekti ve Fenerbahçe'nin zorlu bir mücadele vereceğini belirtti.

Çorum'da çocukları sokağa atan karar: Spor kursları kapatıldı! Çorum'da çocukları sokağa atan karar: Spor kursları kapatıldı!

Twente ise Hollanda Eredivisie’de son 3 maçını kazandı ve ligde 4. sırada yer alıyor. Hollanda temsilcisi, Fenerbahçe karşısında sürpriz bir galibiyet peşinde.

Karşılaşmayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek. Yardımcı hakemler Lee Betts ve James Mainwaring, dördüncü hakem ise Sam Barrott olacak.

TRT 1 Frekans Bilgileri

Maçı kesintisiz izlemek isteyenler için TRT 1 frekans ayarları şu şekildedir:

Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Symbol Rate: 30000