UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, 2. hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt ile karşılaşıyor! Beşiktaş - Frankfurt maçı, TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak canlı yayınlanacak. Bu zorlu mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler için tüm detayları derledik.

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Tarih: 2 Ekim 2024, Çarşamba
Saat: 22.00
Stad: Tüpraş Stadı
Yayıncı: TRT 1 (Şifresiz canlı yayın)
Beşiktaş, Avrupa Ligi’nin 2. haftasında sahasında Alman ekibi Eintracht Frankfurt’u ağırlıyor. TRT 1 ekranlarından şifresiz ve canlı olarak izleyebileceğiniz bu heyecan dolu mücadele, TRT 1 canlı izleme linki ile de internette en çok arananlar arasında.

Beşiktaş Maçı Canlı İzleme Linki

Maçı şifresiz ve canlı olarak izlemek için TRT 1 canlı yayını üzerinden futbol keyfini sürdürebilirsiniz. TRT 1’in canlı yayın linki şu şekilde:

Beşiktaş - Frankfurt Maçı Canlı İzle

Kayserispor’da Sinan Kaloğlu dönemi Kayserispor’da Sinan Kaloğlu dönemi

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt Maçı Öncesi Detaylar
Beşiktaş, Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında Ajax karşısında aldığı mağlubiyetin ardından toparlanmak ve taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, bu kritik karşılaşmada galibiyet için sahada olacak. Öte yandan, Moatasem Al Musrati sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Bu, Beşiktaş ve Eintracht Frankfurt'un Avrupa kupalarındaki ilk karşılaşması olacak. İskoç hakem John Beaton tarafından yönetilecek bu maç, Beşiktaş’ın Avrupa’daki 246. maçı olarak tarihe geçecek.

TRT 1 Frekans Bilgileri

Maçı şifresiz izlemek için TRT 1 kanalının frekans ayarlamalarını yapabilirsiniz. Eğer sinyal sorunları yaşarsanız, TRT 1 frekans ayarlama bilgilerine erişebilir ve kolayca düzeltme yapabilirsiniz.