Galatasaray-PAOK UEFA Avrupa Ligi maçının heyecanı taraftarlar arasında artıyor. Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçına taraftarının önünde çıkacak ve bu sezon yeni formatla uygulanan turnuvada galibiyetle başlamak istiyor. 36 takımın yer aldığı bu formatta, takımlar 4 iç saha ve 4 deplasman maçına çıkacak. Sezon sonunda ilk 8’e giren takımlar, doğrudan son 16 turuna yükselme hakkı kazanacak. Peki, Galatasaray-PAOK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Iğdır Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu Iğdır Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu

Galatasaray-PAOK Maçı İçin Geri Sayım

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Yunanistan’ın güçlü ekiplerinden PAOK’u ağırlıyor. Süper Lig’de gösterdiği başarıyı Avrupa’da da sürdürmek isteyen Galatasaray, PAOK karşısına son derbi galibiyetinin moraliyle çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de oynadığı 6 maçtan da galip ayrılarak bu sezon yoluna kayıpsız devam ediyor.

Galatasaray-PAOK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray ile PAOK arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi karşılaşması 25 Eylül 2024 Çarşamba günü TSİ 22:00’de başlayacak. Mücadele, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak ve İspanyol hakem Alejandro Hernandez tarafından yönetilecek. Galatasaray-PAOK maçı TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Maç Tarihi: 25 Eylül 2024 Çarşamba
Maç Saati: 22:00 (TSİ)
Kanal: TRT 1 (Şifresiz Yayın)

TRT 1 Canlı İzle: Galatasaray-PAOK Maçı

Galatasaray-PAOK maçını canlı izlemek için TRT 1 üzerinden şifresiz olarak maçı takip edebilirsiniz. Maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar için online olarak TRT 1 yayın linki de mevcuttur.

TRT 1 Canlı İzle Linki

Galatasaray, taraftarının desteğiyle UEFA Avrupa Ligi’ne galibiyetle başlamak istiyor. Avrupa’da güçlü bir sezon geçirmeyi hedefleyen sarı-kırmızılılar, PAOK karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.