Teşkilat dizisinin merakla beklenen 115. bölümü, 13 Ekim 2024 Pazar günü TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin son bölümünde neler yaşandığı ve internete yüklendiği an izleyebileceğiniz linkler araştırılmaya başlandı. Teşkilat 115. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link ve son bölümde yaşananlar haberimizde!

Teşkilat 115. Bölüm Konusu Nedir?

Teşkilat dizisinin 115. bölümünde, herkesin peşinde olduğu çantayı ele geçiren Altay, tehlikeli bir kaçış planı yapar. Altay’ın amacı, çantayı Neslihanlara ulaştırmaktır. Neslihan ve ekibi, Selen’in bıraktığı mesajı bulduğunda çantanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlarlar. Neslihan, çantayı düşmandan geri almak için elinden geleni yaparken, Altay da her şeyi göze alarak çantayı korumaya çalışır.

Bu sırada, Hamdi’nin rakiplerine karşı yaptığı hamleyle Korkut, kendini büyük bir tehlikenin ortasında bulur. Görevini tehlikeye atmak istemeyen Korkut, soğukkanlılığını korumak için elinden geleni yapacaktır.

Teşkilat Dizisi Oyuncu Kadrosu

Teşkilat dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp gibi başarılı isimler yer alıyor. Ayrıca kadroda Yunus Emre Yıldırımer, Levent Can, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Yunus Narin, Seren Deniz Yalçın, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın gibi oyuncular da yer alıyor.

Teşkilat 115. Bölüm İzle - Son Bölüm Linki

Kirli Sepeti Bu Akşam Var Mı, Yok Mu? 13 Ekim Kirli Sepeti Yeni Bölümü Yayınlanacak Mı? NOW Yayın Akışı! Kirli Sepeti Bu Akşam Var Mı, Yok Mu? 13 Ekim Kirli Sepeti Yeni Bölümü Yayınlanacak Mı? NOW Yayın Akışı!

TRT 1 ekranlarında 13 Ekim 2024 Pazar günü yayınlanan Teşkilat dizisinin 115. bölümü, artık internete yüklendi. Teşkilat 115. bölümünü tek parça full izlemek için en güncel izleme linki burada