NOW TV’de her Pazar akşamı izleyici ile buluşan Kirli Sepeti, 13 Ekim’de yeni bölümüyle ekranlarda olacak mı? İzleyiciler, Kirli Sepeti dizisi bu akşam var mı, yok mu sorularına yanıt arıyor. Peki, Kirli Sepeti 37. bölüm bu akşam yayınlanacak mı? İşte detaylar ve NOW TV yayın akışı

Kirli Sepeti Bu Akşam Var Mı?

İnci Taneleri Full HD Bölüm İzle! İnci Taneleri 18. Bölüm Tek Parça İzle! Son Bölümde Neler Oldu? İnci Taneleri Full HD Bölüm İzle! İnci Taneleri 18. Bölüm Tek Parça İzle! Son Bölümde Neler Oldu?

Evet, Kirli Sepeti dizisi, bu akşam 37. bölümüyle saat 20:00'da izleyici ile buluşacak. Haftanın en çok beklenen dizilerinden biri olan Kirli Sepeti, izleyicilere yine heyecan dolu anlar yaşatacak.

Kirli Sepeti Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde, Meyra’nın topladığı imzalar sonucunda evinden olan Songül, öfkesine hakim olamaz. Ancak her şey bitti derken gizli bir kahraman yardımlarına yetişir. Hayriye, bu isimsiz kahramanın kim olduğuna dair tahmin yürütür ve emin olmak için kendini başka bir yalanın içine çeker. Songül, Medine ve Hayriye, soruşturmanın tekrar açılmasıyla rahat bir nefes alır. Ancak tehlike henüz sona ermemiştir. Hayriye, büyük bir ipucunun peşine düşerken avlanır. Sonunda Meyra'nın tüm foyası ortaya çıkacak mı?

Kirli Sepeti Konusu Nedir?

Dizi, İstanbul’un zengin bir semtinde, bir sitede çalışan hizmetliler ile işverenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını anlatıyor. Yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük farkı gözler önüne seren Kirli Sepeti, aşk, sırlar, yalanlar ve zorluklarla mücadele eden üç kadının hayatını ekrana taşıyor. Hem güldüren hem de ağlatan bu hikayede, üç kadının sırt sırta vererek verdiği mücadele anlatılıyor.

Kirli Sepeti Oyuncu Kadrosu

Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Pelin Karahan, Özge Özder gibi güçlü isimler yer alıyor. Diğer önemli oyuncular arasında Yusuf Çim, Rüzgar Aksoy, Erkan Sever, Aslıhan Kapanşahin, Nazlı Bulum, Kürşat Demir, Gizem Kala gibi isimler bulunuyor.

13 Ekim NOW Yayın Akışı

NOW TV’nin 13 Ekim yayın akışı şu şekilde:

08.30 Çalar Saat Hafta Sonu
11.15 Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi
13.00 Kirli Sepeti (Tekrar Bölüm)
15.30 Leyla: Hayat… Aşk… Adalet...
16.45 Hudutsuz Sevda
19.00 Ozan Gündoğdu ile NOW Ana Haber Hafta Sonu
20.00 Kirli Sepeti (Yeni Bölüm)
23.45 Kızıl Goncalar

Kirli Sepeti 37. Bölüm Canlı İzle

Diziyi canlı izlemek isteyenler, NOW TV’nin yayın platformlarını kullanarak Kirli Sepeti 37. bölümü kesintisiz izleyebilir. Canlı izleme linki