Adnan Oktar, duruşma sırasında Filistin-İsrail savaşına yönelik ilginç bir çözüm önerisi sundu. Cezaevinden çıkmasına gerek olmadığını belirten Oktar, "Sadece bir oda verilse, buradan savaşı durdurabilirim" dedi. Oktar’ın bu söylemleri sosyal medyada tartışma yarattı.

Adnan Oktar'ın Filistin-İsrail Sözleri: "Gazze'deki Savaşı 15 Günde Durdururum"

Deha 4. Bölüm tek parça full izle! Show TV Deha son bölüm izle linki Deha 4. Bölüm tek parça full izle! Show TV Deha son bölüm izle linki

Adnan Oktar, davaya ilişkin yaptığı savunmasında kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmezken, Filistin-İsrail savaşına dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Oktar, "Devlet bana görev verirse 15 gün içinde Gazze'deki savaşı durdururum. Cezaevinden çıkmama gerek yok. Bana bir oda ayarlasalar burada rahatça yapabilirim," dedi. Ayrıca, kadınlara yönelik nefreti ortadan kaldırabileceğini ve Türkiye’yi bayram havasına sokabileceğini iddia etti.

Oktar'ın Savunması: "Cezam 10 Bin Yıl Olsa Umurumda Değil"

Mahkemede cinsel istismar suçlamalarına karşı yaptığı savunmada Oktar, "Neymiş, ben küçük kız çocuklarına tecavüz ediyormuşum. Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir şey olsa yer, gök inlerdi," diyerek suçlamaları reddetti. Oktar, verilen cezanın 10 bin yıla çıkmasının umursamadığını ve davaların aleyhine sonuçlanmayacağına emin olduğunu ifade etti.

Mahkeme Kararı: Tutukluluk Devam Ediyor

Ara kararını açıklayan mahkeme, Oktar'ın tutukluluk halinin devamına ve bir sonraki duruşmada fiziki olarak hazır edilmesi için cezaevine yazı yazılmasına karar verdi. Duruşma, bir sonraki celseye ertelendi.

Adliye Koridorunda Gerginlik

Mahkeme salonu dışında ise adliye koridorlarında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Duruşma sırasında görüntü almak isteyen bir muhabire tutuksuz sanıklar ve avukatları müdahale etmek istedi. Olaya güvenlik görevlileri ve adliye polisi müdahale ederek durumu kontrol altına aldı.