Deha dizisinin merakla beklenen 4. bölümü 13 Ekim 2024 Pazar günü Show TV ekranlarında yayınlandı. İzleyiciler, dizinin son bölümünde yaşananları ve internet üzerinden izleme linklerini merak ediyor. Deha 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link ve bölümle ilgili detaylar haberimizde!

Deha 4. Bölüm Konusu Nedir?

Erşan Kuneri FULL HD izle! Tek parça Erşan Kuneri 2. sezon izleme linki Erşan Kuneri FULL HD izle! Tek parça Erşan Kuneri 2. sezon izleme linki

Deha dizisinin 4. bölümünde, İskender'in vurulmasıyla birlikte Devran, eline geçen fırsatı değerlendirir. Babasını yakından tanımanın verdiği rahatsızlıkla birlikte, evinin önüne yığılan paraları aklama işine girişir. Aynı zamanda Boran'ın ölümüyle İskender arasındaki bağlantıyı kanıtlamak için Esme'den yardım ister.

İskender, para aklama işine mahalleliyi de dahil etmek zorunda kalınca kendini güvenceye almak için yeni bir hamle yapar. Ancak bu defa Devran, adımlarını çok daha temkinli atarak rakiplerine karşı güçlü bir strateji uygular. Karga'nın hesabına geçen para, hem Devran'ın annesinin intikamını almasına yardımcı olur hem de Cesur ve İskender'i huzursuz edecek bir delili göz önüne serer.

Deha Dizisi Oyuncu Kadrosu

Deha dizisi, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kadroda Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu gibi isimler yer alıyor. Dizide ayrıca Seda Akman, Zuhal Gencer, Taner Rumeli, Emel Göksu, Cenk Kangöz gibi oyuncular da bulunuyor.

Deha Son Bölüm (Yeni Bölüm) İzle

Show TV'de 13 Ekim 2024 Pazar günü yayınlanan Deha dizisinin 4. bölümünü tek parça full izlemek için en güncel izleme linki