Yemek

Taze fasulye pişirirken tencereye asla eklenmemeliymiş: Birçok kişi bilmeden ekliyordu

Yeşil fasulye, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri olup, sağlıklı ve lezzetli bir öğün sunar. Ancak, yeşil fasulye pişirirken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır. Doğru pişirme yöntemleriyle bu sebzenin tüm besin değerlerini koruyabilir ve lezzetini en üst düzeye çıkarabilirsiniz. İşte yeşil fasulye pişirirken dikkat etmeniz gerekenler.

Abone Ol

Taze fasulye, lif, protein, vitamin ve mineral açısından zengin bir sebze olarak beslenme programlarımızda önemli bir yer tutar. Ancak, bu lezzetli sebzeyi pişirirken bazı hatalar yapılabilir. Özellikle tuz ve yağ...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }