Tatlı krizlerinizi yatıştıracak ve damakları şenlendirecek çilekli magnolia tarifi ile karşınızdayız. Evde bulunan malzemelerle hazırlayabileceğiniz bu tatlı, hem pratik hem de çok lezzetli. Şimdi, magnolia yapımına başlayalım.

Yufka kullanmanıza gerek kalmadan harika Börek yapımı: Yufkasız Tava Böreği nasıl yapılır? Yufka kullanmanıza gerek kalmadan harika Börek yapımı: Yufkasız Tava Böreği nasıl yapılır?

Misafirlerinizi etkileyip, çay saatlerinize tat katacak bir tarif mi arıyorsunuz? Çilekli magnolia tam da aradığınız lezzet olabilir. Kolayca hazırlayabileceğiniz bu tarif ile muhteşem bir tatlı yapmanın keyfini çıkarın.

Çilek ve magnolianın enfes birleşimi, tatlı severler için vazgeçilmez bir lezzet sunuyor. Bu pratik tarif ile her seferinde aynı mükemmel sonucu elde edebilir ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Haydi, adım adım magnolia tarifine göz atalım.

NEFİS MAGNOLİA TATLISI TARİFİ

MALZEMELER

Muhallebisi için;

1 litre süt
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket sıvı krema
1 paket vanilya

Arası için;

1,5 paket burçak bisküvi
Çilek

TARİF

Tencereye süt, şeker, nişasta, un ve yumurtayı alalım. Çırpma teli ile çırpalım. Ocağa alıp karıştırmaya başlayalım.
Kıvamı koyulaşıp, göz göz oluncaya kadar pişirelim.
Ocaktan alalım, vanilya ekleyelim ve karıştıralım. Soğumaya bırakalım. Muhallebimiz soğurken, ara ara karıştıralım ki üzeri kabuk tutmasın.
Muhallebi soğurken, bisküvileri rondodan geçirelim. Muhallebimiz soğuduktan sonra, içine bir paket krema ilave edip mikser ile çırpalım.
Çilekleri ince dilimler halinde keselim. Kupların en dibine 1 yemek kaşığı bisküvi ekleyelim. Çilekleri dizelim ve üzerine muhallebi ilave edelim.
Daha sonra bir kat daha bisküvi ve yine muhallebi, en son bisküvi olacak şekilde pay edelim.

Kolay ve lezzetli çilekli magnolia tarifimiz ile tatlı krizlerinize son verdiniz! Her defasında aynı mükemmel sonucu elde edebileceğiniz bu tarif, çay saatlerinizi daha keyifli hale getirecek. Üzerini çilek dilimleriyle süsleyerek servis edebilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Afiyet olsun!