Yemek

Tam kıvamında Kaymaçina nasıl yapılır? Üsküp usulü tarif

Lezzetine doyum olmayan, geleneksel bir Balkan tatlısı olan Üsküp usulü kaymaçina, kıvamıyla damaklarda iz bırakıyor. Sıcacık fırından çıkan bu tatlı, nefis sütlü yapısıyla gönülleri fethediyor. Tam kıvamında kaymaçina nasıl yapılır merak ediyorsanız, işte bu lezzeti evinize taşıyacak tarif ve püf noktaları!

Abone Ol

Üsküp’ten gelen tatlı miraslarından biri olan kaymaçina, hafif ve sütlü lezzetiyle herkesin beğenisini kazanıyor. Kıvamını tam tutturduğunuzda adeta bir lezzet şölenine dönüşen bu tatlı, evde kolayca hazırlanabilir. Üzerine dövülmüş ceviz...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }