Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli

Yoğurtlu ve baharatlı bu enfes Atom mezesi tarifi ile sofralarınıza Ege esintisi getirin. MasterChef'in sevilen yüzü Mehmet Yalçınkaya'nın da vazgeçilmezi olan bu tarif, lezzet arayışınızı sonlandıracak!

Evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz, hem sağlıklı hem de lezzetli Atom mezesiyle, misafirlerinizin damaklarında unutulmaz izler bırakın. Mehmet Yalçınkaya'nın da bayıldığı bu tarif, meze kültürünüzü yeniden şekillendirecek.

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın beğenisini kazanan Atom mezesi tarifini keşfedin. Herkesin yapabileceği bu basit tarifle, mutfakta geçireceğiniz zamanı keyfe dönüştürün ve tüm ailenizi bu eşsiz lezzetle tanıştırın.

ATOM TARİFİ İÇİN MALZEMELER

5 adet kurutulmuş Arnavut biberi

1kase süzme yoğurt

1 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber

Zeytinyağı

Tereyağı

ATOM TARİFİ

Atom tarifi için önce yoğurt, sarımsak ve tuzu iyice karıştırın.

Başka bir tavada erittiğiniz tereyağı ile birlikte zeytinyağını karıştırın.

Biberleri doğrayın ve yağlı karışıma ekleyin. Üzerine toz biber ekleyin. Birkaç tur karıştırdıktan sonra ocağı kapatın.

Yoğurdu servis tabağına alın ve kaşıkla üzerini hafif çukurlaştırın. Üzerine biberli karışımı dökün.

Şimdi evde Atom mezesi yapmanın tam zamanı! Mehmet Yalçınkaya'nın da favorisi olan bu eşsiz tarifle, Ege'nin taze ve lezzetli tatlarını mutfaklarınıza taşıyın. Bu pratik tarif, hem sağlıklı hem de lezzetli bir alternatif sunarak, mezelerinize yeni bir soluk getirecek. Deneyin ve bu benzersiz lezzeti tüm sevdiklerinizle paylaşın. Her lokmada kendinizi Ege kıyılarında hissedin, sağlık ve lezzeti bir arada sunan Atom mezesinin keyfini çıkarın. Afiyet olsun!