Sağlıklı yaşamı tercih edenler için tatlı bir haberimiz var! Sadece 5 malzeme ile hazırlayabileceğiniz pişmeyen kurabiye tarifimiz, günün her saati keyifle tüketebileceğiniz bir atıştırmalık sunuyor.

Şeker içermeyen, pişmeye gerek duymayan bu kurabiye tarifi ile tatlı tüketiminizi daha sağlıklı bir yola yönlendirin. Hem enerji verici hem de lezzetli bu tarif, tüm tatlı düşkünlerinin favorisi olacak.

Kahve saatlerinizin vazgeçilmezi olacak pişmeyen ve şekersiz kurabiyeler ile tanışmaya hazır olun. Sağlıklı malzemelerle dolu bu tarif, tatlıya olan bakış açınızı değiştirecek.

Pişmeyen Sağlıklı Şekersiz Kurabiye Tarifi

Malzemeler

1 su bardağı çiğ badem

2,5 su bardağı hurma

4 çorba kaşığı kakao

2,5 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı

3 çorba kaşığı badem kreması

Pişmeyen Şekersiz, Pratik Kurabiye Tarifinin Püf Noktası

Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu Aşçıların sırrı ortaya çıktı! Bir de böyle deneyin: Yeşil fasulyeyi çok daha lezzetli hale getirmenin pratik yolu

Birkaç gün boyunca tüketecekseniz sağlıklı topları buzdolabında muhafaza ediniz. Badem kreması yerine yer fıstığı ezmesi veya pekmez, bal da kullanabilirsiniz.

Pişmeyen Şekersiz Kurabiye Nasıl Yapılır?

Öncelikle çiğ bademleri yahut cevizleri rondodan geçirin veya kendiniz ezin.

Üzerine çekirdeklerini  temizlediğiniz hurmaları, kakaoyu, Hindistan cevizi yağını ve badem kremasını ilave edip top şeklinde yuvarlanacak bir hamur haline gelene kadar tekrar rondoya alın.

Hazırladığınız kulak memesi kıvamındaki hamurdan ceviz büyüklüğünde lezzetli toplar yapın.

Hazırladığınız pişmeyen kurabiyeleri 1 gece veya 1 saat buzlukta bekletin. İş yerinize, okula götürebilir gelen misafirlerinize pratikçe sağlıklı düşük kalorili topları gönül rahatlığıyla ikram edebilirsiniz.

Sağlıklı ve lezzetli bir tatlı arayışınız sona erdi! Bu pişmeyen, şekersiz kurabiye tarifi ile tatlı ihtiyacınızı doğal yollarla karşılarken, aynı zamanda enerjinizi artırabilirsiniz. Hazırlaması kolay ve hızlı bu tarif, her an yanınızda taşıyabileceğiniz mükemmel bir atıştırmalık olacak. Şimdi deneyin ve sağlıkla tatlandırın!