Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Samsun’un Kavak ilçesi Samsun-Ankara karayolu Tekke mevkisinde sabah saatlerinde meydana gelen korkunç kazada, sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir tır, daha önce kaza yapmış ve yol kenarında duran otomobillere ve araç dışındaki yayalara çarptı. PT 006 RA plakalı tırın sürücüsü İhsan A.’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, Recep Yalçın, Makbule Yalçın ve Beyhan Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Esme Arslan (18), Metehan Arslan (8), Berinay Altıncı (36), Mehmet Aldemir (44), Sevil Aldemir (45) ve Yasemin Altıncı (36) çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza sonrasında, 8 yaşındaki Metehan Arslan'ın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamasıyla ölü sayısı 4’e çıktı. Diğer yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza, sağanak yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda yaşandı. Tır, kaza yapmış ve yol kenarında duran 01 AHM 024 ve 19 ACT 522 plakalı araçlara çarptıktan sonra, yoldan çıkarak 01 AHM 024 plakalı otomobili dorsesinin altına alıp savurdu. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.