Yemek

Sadece üç malzemeyle Balkanların en iyi tatlısını yapın: Damak çatlatan Kaymaçina

Kaymaçina, Balkanların geleneksel tatlıları arasında özel bir yere sahiptir. Üsküp usulü bu tarif, sadece üç malzeme ile nasıl lezzetli bir tatlı yapabileceğinizi gösteriyor.

Abone Ol

Balkan mutfak sanatının en nefis örneklerinden olan Kaymaçina, sade malzemelerle nasıl harikalar yaratabileceğinizi ispatlıyor. İşte adım adım Üsküp usulü Kaymaçina yapımı.

Üsküp'ten gelen bu eşsiz tatlı, basit malzemelerle muhteşem bir...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }