Recep İvedik 6, Recep’in Konya’daki bir festivale katılma hayaliyle başladığı serüvenin, yanlışlıkla Kenya'ya gitmesiyle nasıl komik bir maceraya dönüştüğünü anlatıyor. Kenya’da yaşanan ilginç olaylarla dolu bu film, gülmekten gözlerinizi yaşartacak.

Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden MHP Kocaeli İl Başkanı istifa etti Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden MHP Kocaeli İl Başkanı istifa etti

Recep İvedik 6 Konusu ve Özeti:

Recep İvedik'in yeni macerası "Recep İvedik 6" izleyicileri yine kahkahalara boğacak. Film, Recep’in evde televizyon izlerken aldığı bir davetiye ile başlıyor. Kara Ambar Kamyoncular Derneği'nin Konya'da düzenleyeceği kuru fasulye festivaline davet edilen Recep, hemen arkadaşlarıyla yola çıkmak ister. Ancak, talihsizlik sonucu Konya yerine Kenya'ya varırlar. Kenya'da karşılaştıkları çeşitli zorluklarla mücadele eden Recep ve Nurullah, iki düşman kabile arasındaki savaşın ortasında kalırlar. Afrika'nın vahşi doğasında yaşadıkları komik ve macera dolu olaylar, Recep'in kendine has yöntemleriyle çözülür.

Recep İvedik 6 Oyuncuları:

Şahan Gökbakar - Recep İvedik
Nurullah Çelebi - Nurullah Sağlam
Somer Karvan - Tur rehberi Ersin
Muhammed Ali Dönmez - Nurullah'ın yeğeni
Mbaye Dieng - Songa
Chidi Benjamin John - Nahu Şef
Lorraine Kadye - Zouya
Kepsin Misodi Teke - Hunkutu Şef

Recep İvedik 6 Çekim Yerleri:

"Recep İvedik 6"nın bazı sahneleri Türkiye'nin Bursa iline bağlı Karacabey ilçesindeki longoz ormanında çekilmiştir. Filmde Kenya'da geçtiği belirtilse de, gerçek çekim yeri Bursa'dır.

Recep İvedik 6 Televizyonlarda: Vizyona girmesinin ardından yıllar geçmesine rağmen, Recep İvedik 6 televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. Sinemaseverlerin merak ettiği konular ve detaylar hakkında daha fazlasını öğrenmek için filmi kaçırmayın!