Milletvekili Kaya : Gazilerimiz Türk milletinin var oluşudur Milletvekili Kaya : Gazilerimiz Türk milletinin var oluşudur

Kahramanmaraş merkezli toplamda 11 ilde yıkıcı etki yapan iki büyük deprem sonrasında deprem bölgelerinde çalışmalar sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı ile birlikte Osmaniye’deki koordinasyon çalışmalarını yerinde incelediler.
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak, Osmaniye’de bölgeden gelen destek ve yardımların koordinasyonu için itina ile çalıştıklarını söyledi. 
Başkan Gelgör, “Devletimizin ve milletimizin seferberliğiyle gereken her çalışma yapılıyor. Bizler de kendi bölgelerimizden gelecek destek ve yardımların koordinasyonunu için itinayla çalışıyoruz. Bu zor günleri hep birlikte tek yürek geride bırakacağız inşallah. Aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Allah Yüce devletimize zeval vermesin” şeklinde açıklama yaptı.