İngiliz rock grubu Oasis, 15 yıl aradan sonra ilk kez yeniden bir araya geliyor. 2009 yılında dağılan grup, yeniden bir araya gelerek 2025 yazında dünya turnesine çıkacağını açıkladı. "Go Let It Out", "Don't Go Away", "Cigarettes and Alcohol" ve "Wonderwall" gibi hit şarkılarıyla tanınan Oasis, büyük bir geri dönüş yapacak.

Turne Tarihleri ve Konser Yerleri
Oasis’in turnesi, 2025 yazında gerçekleşecek. Gallagher kardeşler, turne kapsamında toplam 14 konser vereceklerini duyurdu. Konserlerden dördü Londra’daki Wembley Stadyumu’nda, dördü Manchester’daki Heaton Park’ta düzenlenecek. Ayrıca Cardiff, Edinburgh ve Dublin'de de konserler gerçekleştirilecek.

Yeni Şırnak Valisi Birol Ekici kimdir? Birol Ekinci nereli ve kaç yaşında? Yeni Şırnak Valisi Birol Ekici kimdir? Birol Ekinci nereli ve kaç yaşında?

Bilet Satışları ve Turne Duyurusu
Konser biletleri, 31 Ağustos'ta satışa sunulacak. Gallagher Kardeşler, turne duyurusunu "Silahlar sustu. Yıldızlar hizalandı. Büyük bekleyiş sona erdi. Gelin görün. Televizyonda yayınlanmayacak" sözleriyle yaptı. Grubun önümüzdeki yıl Avrupa dışında da turneye çıkması planlanıyor.

Grubun Geçmişi ve Dağılışı
Oasis, 2009 yılında Paris'teki Rock en Seine Festivali'nde sahne arkasında yaşanan bir tartışmanın ardından dağılmıştı. Gallagher kardeşlerin yaşadığı bu anlaşmazlık, grubun ayrılmasına neden olmuştu. Ancak, 15 yıllık ayrılığın ardından Oasis, hayranlarına unutulmaz bir müzik deneyimi sunmak için geri dönüyor.

OASIS HAKKINDA

Ünlü rock grubu, 1991'de Britanya'nın Manchester kentinde kuruldu. Grup, 1994'te yayımladığı ilk albümleri "Definitely Maybe" ile ün kazandı.