Kim Milyoner Olmak İster’de bu hafta, nişan yüzüğünün hangi parmağa takıldığına dair sorulan soru, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yarışmacılar ve izleyiciler, "Nişan yüzüğü hangi ele takılır?" sorusunun doğru cevabını merak ediyor. İşte tüm detaylar ve doğru cevap...

ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de nişan yüzüğüyle ilgili sorulan soru büyük merak uyandırdı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla her hafta Pazar günü ekranlara gelen bu yarışmada, barajı geçen yarışmacı 100 bin TL değerindeki soruda takıldı. İşte o sorunun cevabı:

Soru: Nişan yüzüğünü, avuç içleriniz size dönük ve parmaklarınız yukarı bakacak şekilde durduğunda sağdan kaçıncı parmağınızda yer alır?

Cevap: 4. Parmak (Yüzük Parmağı)

Nişan yüzüğü, avuç içleriniz size dönük ve parmaklarınız yukarı bakacak şekilde durduğunuzda sağdan dördüncü parmağa, yani yüzük parmağına takılır.

Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu Eyüp Sabri Tuncer ürünleri hamileler ve bebekler için tehlikeli bulundu

Cevap Şıkları ve Doğru Cevap

 1. Parmak
 2. Parmak
 3. Parmak
 4. Parmak

Doğru cevap: 4. Parmak

Nişan yüzüğünün yüzük parmağına takılması, birçok kültürde ve gelenekte yaygın olarak kabul edilen bir uygulamadır. Bu parmak, evlilik ve nişan yüzüklerinin geleneksel olarak takıldığı parmaktır.