Stranger Things final sezonu için geri sayım başladı: Ne zaman yayınlanacak? Stranger Things final sezonu için geri sayım başladı: Ne zaman yayınlanacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında dramatik anlar yaşandı. Hacer Çıranoğlu'nun günlerdir aradığı 4 yaşındaki oğlu Serdar'la ilgili gerçekler, babası Seyfi Bilir'in canlı yayında yaptığı beklenmedik itirafla ortaya çıktı. Müge Anlı ve izleyiciler bu gelişme karşısında şaşkına döndü.

Kayıp Oğlunu Arıyordu! Canlı Yayında Şok İtiraf: "15 Yıldır Görüşüyorum..."
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Hacer Çıranoğlu, günlerdir kayıp olan 4 yaşındaki oğlunu arıyordu. Ancak, eski eşi Seyfi Bilir'in canlı yayında yaptığı itiraf hem Müge Anlı'yı hem de izleyicileri şaşkına çevirdi. İşte şok detaylar…

Hacer Çıranoğlu'nun Mücadelesi
Hacer Çıranoğlu, küçük yaşta evlendirildiği Seyfi Bilir ile yaşadığı zorlukları ve şiddeti anlatarak, kayıp oğlu Serdar’ı bulmak için Müge Anlı’dan yardım istemişti. 14 yaşında Seyfi Bilir ile evlendirilen Hacer, evliliği süresince gördüğü şiddetten sonra çocuklarını bırakmak zorunda kaldığını ve baba evine döndüğünü ifade etmişti. Oğlunun izini kaybeden Çıranoğlu, eski eşinin 4 yaşındaki oğlunu tanımadığı birine verdiğini iddia etmişti.

Şok İtiraf: "15 Yıldır Görüşüyorum"
Günlerdir süren arama çalışmaları devam ederken, Seyfi Bilir canlı yayında herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu. Bilir, 15 yıl önce oğlunu bulduğunu ve o zamandan beri görüştüğünü söyledi. Bilir’in, "Pazartesi günü sağ tarafımda oğlum Erdal, sol tarafımda da Doğukan olacak, verdiğim çocuk." sözleri stüdyodakileri şok etti. Baba Seyfi, "Ben 15 yıldan beri çocuğumla görüşüyorum. Verdiğim kişiyi bilmez miyim?" diyerek oğlunu teslim ettiği kişiyle bağlantısının sürdüğünü ifade etti.

Müge Anlı Şaşkın: "Beni Kaybedersin Dedi"
Baba Seyfi, oğluyla yüzleşmek istemediğini belirterek, "Annemi yüzleştirme benimle. Beni karşılaştırma. Beni de kaybedersin." dediğini aktardı. Bu sözler, hem Müge Anlı’yı hem de programı izleyenleri adeta şoke etti. İtiraf, sosyal medyada geniş yankı bulurken, izleyiciler olayın perde arkasını büyük bir merakla takip ediyor.