Türk sinema ve dizi dünyasının sevilen oyuncusu Vural Çelik, dün evinde ölü bulunarak sanat dünyasını yasa boğdu. "Avrupa Yakası" dizisinde canlandırdığı Kubilay karakteriyle hafızalara kazınan Çelik’in menajeri, sanatçının sağlık sorunları olduğuna dikkat çekmişti. Peki, Vural Çelik’in ölüm nedeni ne? İşte detaylar…

Vural Çelik’in Ölüm Haberi Sanat Dünyasını Yasa Boğdu
Acı haberi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü ve yapımcı Birol Güven duyurdu. Güven, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm” ifadelerini kullanarak sanatçının vefatını doğruladı. Çelik’in ölüm haberi, sanat dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.

Kızılcık Şerbeti'nde Fatih'in sevgilisi ortaya çıktı! İşte diziye damga vuran o karakter Kızılcık Şerbeti'nde Fatih'in sevgilisi ortaya çıktı! İşte diziye damga vuran o karakter

Menajerinden İlk Açıklama: "Şeker, Kalp, Tansiyon Hepsi Vardı"
Vural Çelik’in menajeri Rasim Özcan, sanatçının bir süredir sağlık sorunları yaşadığını belirtti. Kalp ve şeker hastalığıyla mücadele eden Çelik’in, ölüm nedeninin henüz tam olarak belirlenmediğini ifade eden menajer, “Henüz ölüm nedeni belli değil, ancak hastanedeydi ve ciddi sağlık sorunları vardı" dedi.

Vural Çelik'in Ölüm Nedeni Belli Oldu
Son gelen haberlere göre, Vural Çelik'in ölüm nedeninin kalp krizi olduğu Adli Tıp raporlarıyla kesinleşti. Ekol TV’nin haberine göre, Çelik’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı ve yapılan incelemelerde sanatçının kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.