Ahmet Atilla Yılmaz, adı Yenidoğan Çetesi soruşturması ile anılan önemli isimlerden biri olarak merak ediliyor. Yılmaz’ın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereli olduğu gibi bilgiler, kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Peki, Ahmet Atilla Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Ahmet Atilla Yılmaz Kimdir?
Ahmet Atilla Yılmaz, 1967 doğumludur. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Yılmaz, 1996 yılında İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde eğitimini tamamlamıştır. Şu anda Beylikdüzü Medilife Hastanesi'nin başhekimi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, CHP Beylikdüzü 1. sıra meclis üyesi olduğu bilinmektedir.

Yenidoğan Çetesi soruşturmasında Bahar Kanık'ın durumu ne? Bahar Kanık tutuklandı mı? Yenidoğan Çetesi soruşturmasında Bahar Kanık'ın durumu ne? Bahar Kanık tutuklandı mı?

Yenidoğan Çetesi ve Ahmet Atilla Yılmaz’ın Rolü
Yenidoğan Çetesi soruşturmasında adı geçen hastanelerden biri olan Beylikdüzü Medilife Hastanesi’nin başhekimi olarak Ahmet Atilla Yılmaz’ın adı, soruşturmada öne çıkan isimlerden biri haline gelmiştir. Yenidoğan bebeklerin hayatını tehlikeye atarak haksız kazanç sağlamakla suçlanan bu çeteye yönelik soruşturma devam ederken, Yılmaz’ın bu süreçteki rolü kamuoyunda yakından takip edilmektedir.

Yenidoğan Çetesi Suçlarının İzlendiği Hastaneler
Yenidoğan Çetesi'nin suç işlediği hastaneler arasında şunlar yer alıyor:

Akabe Sağlık Tesisleri
Doğamed Sağlık Hizmetleri
Ekip Sağlık Hizmetleri
Güney Hastanesi Sağlık Hizmetleri
Medilife Sağlık Hizmetleri
Özel Avcılar Hospital Hastanesi
Özel Avrupa Şafak Hastanesi
Özel Bağcılar Medlife Hastanesi
Özel Doğa Hospital
Özel İstanbul Şafak Hastanesi
Özel İstanbul Şafak Sağlık Hizmetleri
Refik Arslan Sağlık Hizmetleri
Reyap Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi
Silivri Kolan Hastanesi
Yonca Sağlık Hizmetleri
Medisense Sağlık Hizmetleri Şirketi
GMZ Sağlık Hizmetleri
Özel Reyap İstanbul Hastanesi
Özel TRG Hospitalist Hastanesi