Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu

Havuç tarator, yoğurt ve havucun enfes uyumuyla hazırlanan lezzetli bir meze tarifidir. Hem pratik yapımı hem de sağlıklı içeriğiyle öne çıkan bu tarif, mezelerinizin vazgeçilmezi olacak. İşte havuç tarator yapmanın en kolay yolu ve tarifin detayları.

Tatlı krizlerinize hızlıca çözüm bulmak istiyorsanız, havuç tarator tarifimiz tam size göre! Sadece birkaç malzeme ile hazırlayabileceğiniz bu tarif, hem pratik hem de lezzetli bir alternatif sunuyor.

Havuç tarator, az malzemeyle kısa sürede hazırlayabileceğiniz harika bir meze tarifi. Hem yapımı çok kolay hem de son derece lezzetli olan bu meze, sofralarınıza farklı bir tat katacak. İşte havuç tarator tarifinin tüm detayları.

Havuç tarator tarifi: Havuç tarator nasıl yapılır?

MALZEMELER

2 havuç
1 bardak yoğurt
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
1 diş sarımsak
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı ceviz
1 çay kaşığı tuz

TARİF

Havuçları tavada zeytinyağı ile soteleyin.
2 dakika kadar kavurduktan sonra kenara alıp soğuması için bekletin.
Bir kapta yoğurtları, sarımsağı, 2 kaşık zeytinyağını ve tuzu karıştırın.
Cevizleri ve havuçları da ekleyin ve karıştırın.
Üzerini cevizlerle süsleyerek servis edebilirsiniz.

İşte karşınızda nefis havuç tarator tarifi! Lezzetli ve pratik bu tarifle mezelerinizde ve çay saatlerinizde farklı bir tat deneyimi yaşayabilirsiniz. Üzerine ceviz ekleyerek, havuç taratorun tadını daha da artırabilirsiniz. Afiyet olsun!