Yemek

Masterchef'ten sofralarınıza: Altı ezmeli kebap tarifi! Altı ezmeli kebap nasıl yapılır? Altı ezmeli kebap püf noktası

Masterchef'te yarışmacılar yine zorlu bir görevle karşı karşıya: Altı ezmeli kebap! Gaziantep ve Kilis'in yöresel lezzetlerinden olan bu kebap, közlenmiş domates ve yeşil biber ezmesi üzerine mangalda pişirilen kebapların servis edilmesiyle hazırlanıyor. Bu özel yemeği evinizde de yapabilirsiniz. İşte Masterchef tarzında altı ezmeli kebap yapmanın tüm detayları ve püf noktaları!

Abone Ol

Altı ezmeli kebap için gerekli malzemeler

Kebap için:

Yarım kg köftelik kıyma

3-4 sivri biber

Tuz

Karabiber

Pul biber 

Ezme için:

5 adet domates

3 adet yeşil biber

1 adet...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }