Türkiye'nin en sevilen yemek programlarından biri olan MasterChef Türkiye, heyecan dolu yeni bölümüyle TV8 ekranlarına gelmeye devam ediyor. 10 Ekim 2024 Perşembe günü yayınlanan MasterChef Türkiye 117. bölümü için izleyiciler büyük bir merakla bekliyor. Eğer bu heyecan dolu bölümü kaçırmak istemiyorsanız, sizin için hazırladığımız canlı izleme linkine göz atabilirsiniz.

MasterChef Türkiye 2024 All Star Yeni Bölüm

MasterChef Türkiye, All Star formatıyla bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Her bölümde yarışmacıların ortaya koyduğu olağanüstü yemeklerle rekabet kızışıyor ve ödül oyunlarıyla heyecan doruk noktasına ulaşıyor. Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın değerlendirmeleriyle yarışmanın temposu bir an bile düşmüyor.

MasterChef Türkiye 117. Bölüm Canlı İzle Linki

MasterChef Türkiye'nin 10 Ekim 2024 Perşembe günü yayınlanan 117. bölümünü canlı izlemek ve tüm gelişmeleri anbean takip etmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:

➡️ MasterChef Türkiye 117. Bölüm Canlı İzle

Nefis Yağlama Tarifi | Ev Yapımı Kayseri Yöresel Lezzeti Nefis Yağlama Tarifi | Ev Yapımı Kayseri Yöresel Lezzeti

MasterChef Türkiye Hakkında

MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli ünlü yemek yarışmasının Türkiye uyarlaması olarak ilk kez 2011 yılında Show TV ekranlarında izleyicilerle buluştu. 2018 yılında TV8'e geçen yarışma, her yıl artan bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yarışmanın ilk sezonunda jüri koltuğunda Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar otururken; 2018 yılından itibaren jüri ekibi Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'dan oluşuyor.

MasterChef Türkiye'de Neler Oluyor?

Bu sezon MasterChef Türkiye All Star formatında yarışmacılar, hem bireysel hem de takım oyunlarıyla yeteneklerini sergiliyor. Yarışmacıların ödül oyunlarında kıyasıya mücadelesi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Yeni bölümde de rekabetin dozu artacak ve yarışmacılar en iyi yemekleri yapabilmek için tüm hünerlerini sergileyecek.