Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Siyah Kalp, 5. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. 10 Ekim 2024 Perşembe günü yayınlanan yeni bölüm, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla izlendi. Eğer Siyah Kalp dizisinin 5. bölümünü kaçırdıysanız ya da yeniden izlemek istiyorsanız, sizin için hazırladığımız izleme linkine göz atabilirsiniz.

Siyah Kalp 4. Bölümde Neler Oldu?

Dizinin dördüncü bölümünde, Sumru ikizlerle ilgili sırrın yükü altında ezilir ve sonunda gerçekleri annesine anlatır. Nuh ve Melek’in Sumru’ya tanıdığı süre ise dolmak üzeredir. Melek, Nuh’a göre daha temkinli yaklaşsa da Nuh oldukça kararlıdır ve sonuçları ne olursa olsun hedefine ulaşmak ister.

Cihan’ın Melek’e karşı duyguları giderek yoğunlaşırken, kendini büyük bir çıkmazda bulur. Bu karmaşık durumda bir çıkış yolu arayan Cihan, aynı zamanda Melek’e kendini anlatmanın yollarını bulmaya çalışır.

Harika’nın büyük sürprizi ise herkes üzerinde şok etkisi yaratır. Bu hamle Sevilay’ı yeni adımlar atmaya teşvik eder ve kına gecesi, Şansalan ailesi ve çevresindekiler için büyük olayların başlangıcını tetikler.

Erşan Kuneri 2. sezon oyuncuları kimler? Erşan Kuneri 2. sezon oyuncuları kimler?

Siyah Kalp Oyuncu Kadrosu

Dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlenirken, oyuncu kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Leyla Tanlar (Sevilay), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Çığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Sema Çeyrekbaşı (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi usta isimler yer alıyor.

Siyah Kalp 5. Bölüm İzleme Linki

Show TV ekranlarında 10 Ekim 2024 Perşembe günü yayınlanan 5. bölümü tek parça ve full olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz:

➡️ Siyah Kalp 5. Bölüm Full İzle