Kanal D'nin sevilen dizisi İnci Taneleri, 18. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 10 Ekim 2024 Perşembe günü yayınlanan bu bölümde yaşanan olaylar büyük bir heyecanla takip edildi. Eğer İnci Taneleri'nin son bölümünü kaçırdıysanız ya da tekrar izlemek istiyorsanız, sizin için hazırladığımız izleme linki ve bölüm özetine göz atabilirsiniz.

Bilal Çokay kimdir? Emekli Tuğgeneral Bilal Çokay'ın rütbesi neden geri alındı Bilal Çokay kimdir? Emekli Tuğgeneral Bilal Çokay'ın rütbesi neden geri alındı

İnci Taneleri 18. Bölümde Neler Oldu?

Bu bölümde, Azem yıllar sonra çocuklarıyla bir araya geliyor. Her ne kadar şartlar beklediği gibi olmasa da, onun için oldukça anlamlı bir an yaşanıyor. Azem, önündeki yolun ne kadar uzun olduğunu fark etmeye başlıyor.

Dilber'in başı ise hiç olmadığı kadar büyük bir belada. Üstelik bu sefer yalnız değil; Yıldız ve Zerre de onun gibi korunmaya muhtaç bir halde. Çaresiz kalan Dilber, yine Azem'den yardım istemek zorunda kalıyor. Ayça ise Azem'in sessizce gitmesiyle birlikte annesini ve hayatındaki diğer her şeyi yok saymaya başlıyor. Piraye, kızının geleceği, kendi gururu ve kaygıları arasında sıkışmış bir halde zor bir karar almak durumunda kalıyor.

İnci Taneleri Oyuncu Kadrosu

İnci Taneleri dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka gibi yetenekli isimler yer alıyor. Her Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanan bu dizi, izleyicilerden büyük ilgi görüyor.

İnci Taneleri 18. Bölüm İzleme Linki

Eğer İnci Taneleri dizisinin 18. bölümünü kaçırdıysanız veya yeniden izlemek istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak dizinin son bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz:

➡️ İnci Taneleri 18. Bölüm Full İzle