Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi? Siyah Kalp dizisi konusu nedir? Siyah Kalp dizisi gerçek hikaye mi?

Genel Müdür Talat Postacı, Soma ve Akhisar ilçelerinde saha incelemeleri yaparak vatandaşların altyapı taleplerini dinledi. Soma Belediye Başkanı Sercan Okur ve Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Türk ile bir araya gelen Postacı, ilçelerdeki altyapı eksikliklerinin giderilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Somalı Vatandaşların Yaşam Kalitesini Artıracağız

İlk olarak Soma ilçesini ziyaret eden Postacı, MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanı Kerim Ali Oruç Orhan, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Recep Günay ve şube müdürleri ile birlikte kapsamlı saha incelemeleri yaptı. Postacı, “Avdan ve Cenkyeri mahallelerimiz başta olmak üzere birçok mahallemizi ziyaret ettik. Su depolarımızı, altyapıları ve yağmur suyu hatlarını inceledik. Ani yağış durumlarında göllenmeler yaşanabilecek bölgeleri tespit ettik ve çözüm üretmek için projelendirme çalışmalarımızı başlattık. Soma’nın altyapı sorunlarını çözme ve yaşam kalitesini artırma yolunda önemli adımlar atmış olacağız” dedi.

Akhisar'da Altyapı Projeleri Hazır

Soma ziyaretinin ardından Akhisar’a geçen Postacı, MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri ile birlikte merkez mahallelerde incelemelerde bulundu. Postacı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mimar Ferdi Zeyrek öncülüğünde, Akhisar’da ani yağış durumlarında olumsuzluk yaşanabilecek noktaları tespit ettik. Altyapı projelerimiz hazır, detaylı çalışmalara başlayacağız. İçme suyu sorunu yaşanan bölgelerde de gerekli adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Edecek

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların altyapı ve üstyapı sorunlarını çözmek ve yaşam kalitelerini artırmak amacıyla yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Manisa genelinde gerçekleştirilecek bu çalışmalarla, bölgenin altyapı sorunları büyük ölçüde çözülecek ve halkın yaşam kalitesi artırılacak.