Twitch yayıncısı Jahrein kimdir, kaç yaşında, nereli? Jahrein neden tutuklandı? Twitch yayıncısı Jahrein kimdir, kaç yaşında, nereli? Jahrein neden tutuklandı?

Aslı Hünel'in yerine geçecek isim sonunda açıklandı. Gelin Evi programının yeni sunucusu, popüler pek çok televizyon programının sunuculuğunu yapmış olan ünlü isim Ezgi Sertel oldu. Ezgi Sertel'li ilk tanıtım da yayınlandı ve izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Ezgi Sertel Kimdir?

Ezgi Sertel, televizyon dünyasında pek çok programın sunuculuğunu yapmış deneyimli bir isimdir. Enerjisi ve samimiyetiyle tanınan Sertel, Gelin Evi'ne de yeni bir soluk getirecek. Show TV ekranlarında hafta içi her gün izleyicilerle buluşacak olan Sertel, programın yeni sezonunda gelinlerin rekabetine tanıklık edecek.

Gelin Evi Yarışmasının Formatı ve Ödülü

Gelin Evi yarışmasında beş gelin, hafta içi her gün birbirlerinin evlerini ziyaret ederek ev dekorasyonlarından yemeklerine kadar birçok kriterde puanlama yapıyor. Haftanın sonunda en yüksek puanı alan gelin, 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi oluyor. Program, izleyicilere hem eğlenceli anlar yaşatıyor hem de gelinlerin hünerlerini sergilemelerine olanak tanıyor.