Mutfağınızda nostalji rüzgarları estirmek ister misiniz? Anne keki tarifi ile geçmişe tatlı bir yolculuk yapabilirsiniz. Yumuşacık dokusu ve nefis lezzetiyle bu kek, kahvaltılarınızdan çay saatlerinize kadar her anınıza eşlik edecek.

Geleneksel tatlardan vazgeçemeyenler için mükemmel bir tarif: anne keki! Kolay yapımı ve enfes lezzetiyle bu tarif, hem pratik hem de oldukça lezzetli. Fırından yayılan mis gibi kokuya kim hayır diyebilir ki?

Bu çorbayı deneyen bir daha bırakamıyor! Soğuk kış günlerinde ilaç gibi gelecek Yalancı Paça Çorbası tarifi Bu çorbayı deneyen bir daha bırakamıyor! Soğuk kış günlerinde ilaç gibi gelecek Yalancı Paça Çorbası tarifi

Herkesin beğenisini kazanacak, lezzetli ve yumuşacık bir kek mi arıyorsunuz? İşte karşınızda anne keki tarifi! Tüm ailenizin bayılacağı bu tarifle, mutfağınızda harikalar yaratacaksınız. Şimdi bu nefis tarifi denemeye ne dersiniz?

MALZEMELER

3 yumurta
1 bardak şeker
1 bardak süt
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 bardak sıvıyağ
2 bardak un

TARİF

Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın.
Fırın tepsisini tereyağı ile yağlayın.
Harcı tepsiye dökün.
Sıcak fırında 150 derecede üzeri kızarana dek pişirin.

Anne keki tarifi, pratik yapımı ve enfes tadıyla sofralarınızı şenlendirecek. Adım adım tarifi takip ederek siz de bu yumuşacık ve lezzetli keki kolayca yapabilirsiniz. Deneyen herkesin hayran kalacağı bu tarifi mutlaka deneyin!