Mayasız ve hızlı bir pişi tarifi ile kahvaltılarınızı şenlendirmeye ne dersiniz? Bu kolay pişi tarifi ile evde kısa sürede hazırlayabileceğiniz nefis pişilerle, sabahları ailecek keyifli anlar yaşayabilirsiniz. İşte adım adım tarifimiz...

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi pişiler artık çok daha pratik! Mayasız ve hızlı bir tarifle, pişi yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. İşte yoğurt, yumurta ve birkaç basit malzemeyle, evde pişi yapmanın en hızlı yolu...

Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz pratik ve lezzetli bir pişi tarifi ile karşınızdayız! Mayasız ve yoğurtlu bu pişilerle, kahvaltılarınızı daha da keyifli hale getirin. Hızlı ve kolay pişi tarifimizle, sabahları artık daha keyifli başlayacak.

Pişi Malzemeleri

1 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
3 - 3,5 su bardağı un
Kızartmak için:
1 su bardağı sıvı yağ

Pişi Tarifi

Hamuru Hazırlayın:

Çabucak hazırlanan kurabiye tarifi! 3 dakikada kurabiye nasıl yapılır? Çabucak hazırlanan kurabiye tarifi! 3 dakikada kurabiye nasıl yapılır?

Yumurta ve yoğurdu güzelce çırpın.
İçine tuz ve kabartma tozunu ekleyin.
Azar azar unu ekleyip, ele yapışmayacak bir kıvama gelene kadar yoğurun.

Hamuru Dinlendirin:

Hamurunuzu on dakika kadar dinlendirin.

Hamuru Açın ve Kesin:

Hamuru merdane yardımıyla açın. Orta kalınlıkta bir hamur olmalı.
İster bardak yardımıyla isterseniz yuvarlak bir kalıpla hamurunuzu kesin.

Pişileri Kızartın:

Yağı ocağa alın. Yağınız iyice kızınca pişileri tavaya alıp arkalı önlü kızartın.

Bu kolay ve hızlı pişi tarifi ile kahvaltı sofralarınızı şenlendirin. Mayasız ve lezzetli pişilerle sabahları keyifli bir başlangıç yapın. Pratik yapımı ve enfes lezzetiyle bu tarif, ailenizin favorisi olacak. Afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi