Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Leyla: Hayat Aşk Adalet bu akşam yayınlanacak mı? 9 Ekim Çarşamba akşamı için izleyiciler, Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisinin yeni bölümü hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisinin 5. bölümü bu akşam seyircisiyle buluşacak mı? İşte NOW TV'nin güncel yayın akışı ve merak edilen detaylar!

Leyla: Hayat Aşk Adalet Bu Akşam Var mı?

Her Çarşamba akşamı saat 20:00'de NOW TV ekranlarında yayınlanan Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi, bu akşam da yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin 5. bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Güzide, Cino ve Leyla'nın hikayesi yeni sürprizlerle devam edecek!

Leyla: Hayat Aşk Adalet Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde, Güzide'nin Cino ve Leyla'yı korumak adına yaptığı plan, iki çocuğun hayatını tamamen değiştirmişti. Tufo, her defasında Nur'un tuzağına düşerken sonunda Nur ile evlenme kararı aldı. Bu karar, Nur'un kurguladığı yeni hayatın kapılarını Tufo için araladı. Leyla ise Nur'un kendisinden şüphelenmesi üzerine yepyeni bir strateji geliştirdi. Civan'ın bir sözü üzerine hareket eden Leyla, ona unutulmaz bir sürpriz hazırladı.

NOW Yayın Akışı - 9 Ekim

İşte 9 Ekim Çarşamba günü NOW TV yayın akışı:

Uraz Kaygılaroğlu'ndan tepki çeken fotoğraf için çarpıcı açıklama! Uraz Kaygılaroğlu'ndan tepki çeken fotoğraf için çarpıcı açıklama!

07:30 İlk Bakış
08:00 İlker Karagöz ile Çalar Saat
10:45 Çağla ile Yeni Bir Gün
12:30 Leyla: Hayat Aşk Adalet
13:30 En Hamarat Benim
16:30 Fatih Ürek ile Gelin Görümce
19:00 Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber
20:00 Leyla: Hayat Aşk Adalet
00:00 Hudutsuz Sevda
02:30 Kötü Kan
04:45 Yasak Elma
06:00 Fatih Ürek ile Gelin Görümce

Bu akşam Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisinin yeni bölümüyle ekranlarda yer alacak. Kaçırmamak için saat 20:00'de NOW TV'yi açmayı unutmayın!