Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman bu akşam yayınlanacak mı? 9 Ekim Çarşamba akşamı izleyiciler, Kuruluş Osman'ın yeni bölümü hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Kuruluş Osman dizisinin 166. bölümüyle bu akşam seyirci karşısına çıkıp çıkmayacağı merak konusu. Peki, Kuruluş Osman bu akşam ATV’de var mı? İşte detaylar ve ATV yayın akışı...

Kuruluş Osman Bu Akşam Yayınlanacak mı?

ATV ekranlarında her Çarşamba saat 20:00'de yayınlanan Kuruluş Osman, bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 166. bölümüyle devam edecek olan dizide, Osman Bey'in Türk birliğini sağlama çabaları ve Bizans’a karşı mücadelesi seyircileri ekran başına kilitleyecek.

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

Son bölümde Osman Bey, Türk birliğini sağlamak için önemli adımlar atarken, toyuna katılan Bayhan Bey ve Begüm Hatun'un kendisine biat edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Vezir Emir Ömer'in gelişiyle uçlarda büyük bir fırtına koparken, kutsal emanetlerin çalınması ve Bizans'ın Komutan Lucas liderliğindeki büyük oyunu gündeme gelmişti. Osman Bey, fethetmek için surlarına dayandığı kalede Alaeddin Bey'in hayatını tehlikeye atan Bizans'ın alçakça planlarına karşı nasıl bir hamle yapacak?

Aydilge kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aydilge biyografisi ve yaşı Aydilge kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aydilge biyografisi ve yaşı

9 Ekim ATV Yayın Akışı

İşte 9 Ekim Çarşamba günü ATV yayın akışı:

08:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
13:00 atv Gün Ortası
14:00 Sen Anlat Karadeniz
16:00 Esra Erol'da
19:00 atv Ana Haber
20:00 Kuruluş Osman
00:20 Bir Gece Masalı
03:00 Karadut
05:40 Benim İçin Üzülme

Bu akşam Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümüyle ekranlarda yer alacak. Saat 20:00'de ATV’yi açmayı unutmayın ve bu tarihi destanı kaçırmayın!