Kremasız magnolia tarifi, evde kolayca yapabileceğiniz ve lezzetiyle herkesi şaşırtacak bir tatlıdır. Un, süt, şeker ve bisküvi ile hazırlanan bu pratik tarif, tatlı krizlerini anında çözer. Magnolia tatlısı yapımı için gerekli malzemeler ve adım adım tarifi burada.

Evde sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz kremasız magnolia tarifi ile tanışın. Magnolia tatlısının bu pratik versiyonu, misafirlerinizi ve ailenizi memnun edecek. Kremasız magnolia nasıl yapılır ve hangi malzemeler kullanılır? İşte tüm detaylar!

Magnolia tatlısının kremasız haliyle de ne kadar lezzetli olabileceğini biliyor muydunuz? Bu tarif, hem pratik hem de hızlı hazırlanabilir olmasıyla dikkat çekiyor. Sadece 10 dakikada hazırlayabileceğiniz kremasız magnolia tarifi için malzemeler ve yapılış adımları burada.

KREMASIZ MAGNOLİA TARİFİ

Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu Paranız cebinizde kalsın! Evde Kumpir yapmanın en kolay yolu

MALZEMELER

1 kahve fincanı un
3 su bardağı soğuk süt
4 yemek kaşığı toz şeker
1 paket krem şanti
1 paket vanilya

Arası için

1 paket Oreo ya da bebe bisküvisi

Üzeri için

İstediğiniz meyveler

YAPILIŞI

Un, şeker ve sütü bir tencereye alarak karıştırın ve kaynatmaya başlayın. Kaynayınca vanilyayı da ekleyip birkaç dakika daha karıştırdıktan sonra altını kapatın.
O sırada krem şantiyi hazırlayın. Krema tamamen soğuduğunda mikser ile çırpın. İçine krem şantiyi ekledikten sonra tekrar çırpın.
Bisküvileri rondodan geçirin. Servis edeceğiniz kabın altına bisküvileri koyun. Üzerine krema koyduktan sonra üstüne tekrardan bisküvi koyun.
En üstüne istediğiniz meyveleri koyarak buzdolabında bir süre bekletin. Çilek, muz, frambuaz ya da böğürtlen gibi meyveler çok yakışacaktır.

Kremasız magnolia tarifi ile kısa sürede harika bir tatlı hazırlamak mümkün. Bu pratik tarif, tatlı krizlerinizi anında çözer ve lezzetiyle herkesi memnun eder. Mutfağınızda kolayca uygulayabileceğiniz bu tarifi mutlaka deneyin.