2025 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? Yeni Yılda Asgari Ücret 24 Bin TL Olacak mı? 2025 Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? Yeni Yılda Asgari Ücret 24 Bin TL Olacak mı?

26 Eylül 1984 doğumlu olan ve modellikten oyunculuğa geçiş yapan Uzman, ilk kez 2008 yılında Paramparça Aşklar dizisinde rol alarak kamera karşısına geçti. O zamandan bu yana birçok önemli dizi ve projede yer alan ünlü isim, Kapalı Çarşı, Aşk Bir Hayal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl, 20 Dakika ve Kiralık Aşk gibi popüler yapımlarda performans sergiledi. 2015 yılında Hadi İnşallah filmiyle sinema dünyasına adım atan Uzman, yeteneği ve karizmasıyla büyük beğeni topladı.

Son olarak ödül gecesinde siyah dekolteli elbisesiyle göz kamaştıran Müjde Uzman, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi. Takipçileri tarafından 'Alev hanım yaktınız ortalığı', 'Çok güzel çok', 'İnanılmaz güzelsin', 'Gerçekte adın bence Alev' gibi olumlu yorumlarla karşılandı.

Dikkat çeken tarzı ve oyunculuk yeteneği ile sık sık gündem olan Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteriyle yeni bir ivme kazandı. Çarpıcı ve iddialı stili, cesur dekoltesi ve yetenekli oyunculuğuyla ödül gecesinde de izleyicileri ve takipçileri tarafından tam not aldı.

Haber Merkezi