Kısmetse Olur programıyla ün kazanan Cansel Çördük, yaptığı değişiklikler ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eser West ile yaşadığı ilişkiyle hafızalara kazınan Cansel, programın ardından Türkiye'yi terk etti ve yaşamını yurt dışında sürdürüyor. Her paylaşımıyla gündem olmayı başaran Cansel, estetik operasyonlar, zayıflığı ve cesur pozlarıyla dikkat çekiyor.

Kuyruk Takıp Poz Verdi, Beğeni Yağdı

Son olarak bir partiye katılan Cansel Çördük, kuyruk takarak verdiği pozlarla takipçilerinden büyük beğeni topladı. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyada ilgi gördü ve hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Cansel Çördük'ten Eleştirilere Yanıt: "Vücudumu Seviyorum"

Estetik operasyonları ve fiziksel değişimi nedeniyle sıkça eleştirilere maruz kalan Cansel, daha önce yaptığı bir açıklamada, vücuduyla ilgili gelen yorumlara isyan etmişti:

"Arkadaşlar aranızda bazen 'basenlerin çıkmış, kalçan göğsün büyümüş' diyenler var. Olabilir, seviyeli şekilde her yoruma açığım. Vücudum kum saati gibi, çok seviyorum kadın olarak."

Nur Viral'in programında ağızları açık bırakan itiraf! Kocasının yatmadan önceki talebi herkesi çileden çıkardı Nur Viral'in programında ağızları açık bırakan itiraf! Kocasının yatmadan önceki talebi herkesi çileden çıkardı

Cansel Çördük, sosyal medyada yaptığı bu açıklamasıyla fiziksel görünümünden memnun olduğunu dile getirmişti ve takipçilerine cesurca yanıt vermişti.