Yeni sezonun başlamasıyla birlikte reytinglerde istenilen başarıyı yakalayamayan diziler peş peşe final kararı alıyor. Now TV'nin sevilen yapımlarından Kirli Sepeti, bu hafta yayınlanacak 40. bölümüyle izleyicilerine veda edecek.

Kabir ziyaretinde aileye silahlı saldırı: Adana'da üç can kaybı Kabir ziyaretinde aileye silahlı saldırı: Adana'da üç can kaybı

Kirli Sepeti Neden Final Yapıyor?
Başrollerini Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un paylaştığı Kirli Sepeti, İstanbul'un zengin semtlerinden birindeki lüks bir sitede çalışan hizmetliler ile onların işverenleri arasındaki karmaşık ilişkilere odaklanıyor. Dizi, geçen sezon final yapma kararı almış olsa da, yurt dışı satışlarındaki başarı nedeniyle bir şans daha verilmişti. Ancak dizinin reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamaması, son olarak 40. bölümde ekranlara veda etmesine neden oldu.

Reytinglerde Sonuç Alamayan Diziler Final Yapıyor
Yeni sezonla birlikte birçok iddialı dizi yayın hayatına başladı. Ancak reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen projeler birer birer ekranlara veda ediyor. Geçtiğimiz günlerde ATV'nin yeni dizisi Kör Nokta, Kanal D'nin dizisi Taş Kağıt Makas ve Kötü Kan dizilerinin de final yapacağı açıklanmıştı. Kirli Sepeti’nin de eklenmesiyle birlikte bu sezon reyting yarışı oldukça zorlu geçiyor.