Kuruluş Osman’ın Komutan Lucas’ı Özgür Çevik dünyaevine girdi Kuruluş Osman’ın Komutan Lucas’ı Özgür Çevik dünyaevine girdi

Ünlü şarkıcı Karsu, uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Mike Schrama ile geçtiğimiz Temmuz ayında dünyaevine girmişti. Şimdi ise Karsu, sosyal medya hesabından hamile olduğunu duyurdu. Karnı burnunda pozlarıyla yaptığı paylaşımda, bebek heyecanını takipçileriyle paylaştı!

Karsu Hamile Olduğunu Nasıl Duyurdu?
Karsu, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu açıkladı. Şarkıcı, karnı burnunda pozlarını paylaşarak şu duygusal sözlerle takipçilerine müjdeyi verdi:
“Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebek!”

Bu paylaşım, ünlü şarkıcının hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Takipçileri Karsu’nun mutlu haberi için tebrik mesajları yağdırırken, Karsu'nun paylaştığı karnı belirgin pozlar da beğeni topladı.

Karsu Kaç Aylık Hamile?

Henüz hamileliğinin kaçıncı ayında olduğuna dair net bir açıklama yapmayan Karsu’nun, paylaştığı fotoğraflar ve açıklamalardan hamileliğinin ilk aylarını geçtiği tahmin ediliyor. Ünlü şarkıcı ve eşi Mike Schrama, ilk bebeklerini kucaklarına almayı sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.