Kuruluş Osman dizisinde Komutan Lucas karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özgür Çevik, bugün dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi Hatice Kartoğlu ile nikah masasına oturdu. Birçok başarılı projede yer alan Özgür Çevik, bu mutlu gününde sevdiklerinin ve dostlarının eşliğinde hayatını Hatice Kartoğlu ile birleştirdi.

Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu'nun Düğününden Kareler
Uzun yıllardır beraber olan ve aşklarını nikah masasına taşıyan çiftin düğününden ilk kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özgür Çevik ve Hatice Kartoğlu'nun sade ve zarif düğün töreni, dostları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Özgür Çevik Kimdir?
Özgür Çevik, "Yabancı Damat", "Kiraz Mevsimi", "Kırgın Çiçekler", "Alparslan: Büyük Selçuklu" ve "Kül Masalı" gibi birçok başarılı projede rol almış bir oyuncu olarak tanınıyor. Sanat dünyasında uzun yıllardır adından söz ettiren ve birçok farklı karakteri başarıyla canlandıran Çevik, özel hayatında da bugün mutlu bir döneme adım attı.

Melek Mosso, Bursa’da hem göze hem de kulağa hitap etti Melek Mosso, Bursa’da hem göze hem de kulağa hitap etti

Ünlü Oyuncunun Mutlu Günü!
Kuruluş Osman dizisinin sevilen karakteri Komutan Lucas rolüyle ekranlara gelen Özgür Çevik, bugün Hatice Kartoğlu ile dünya evine girerek hayranlarını mutlu eden haberi duyurdu. İkilinin aşk dolu bu mutlu gününden kareler sosyal medya platformlarında ve hayran gruplarında paylaşılmaya devam ediyor.