Kırşehir'in Kaman ilçesinde düzenlenen Kaman Ceviz Festivali’nde yer yüzünden çıkan tartışma, büyük bir skandala dönüştü. Fatma Banu Çoban’ı darp eden AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer, serbest bırakıldı. Bu olayın ardından Ünlüer, AK Parti'deki görevinden alındı. Peki, olayda neler yaşandı?

Olayın Detayları
13 Ekim 2024’te Kaman Ceviz Festivali kapsamında düzenlenen Sefo konseri sırasında, Fatma Banu Çoban ve ailesi ön sıralarda yer buldu. Ancak bir kadın, "Burası bizim yerimiz" diyerek Çoban ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kadının eşi Melih Ünlüer, Fatma Banu Çoban’a yumruk attı. Çoban, aldığı darbeyle yere düşerek burnu kırıldı ve hastaneye kaldırıldı.

Çoban'ın Açıklaması
Fatma Banu Çoban olayı şu şekilde anlattı: "Bir kadın bizimle yer yüzünden tartıştı. Eşine de uyardığımda bana yumruk atan kişinin AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer olduğunu öğrendim. Olay sonrası yüzüm kanlar içinde kaldı, nefes almakta zorlandım." Çoban, burnundaki kırık nedeniyle ameliyata alındı ve 5 ay sonra ikinci ameliyatını olacak.

Melih Ünlüer Serbest Bırakıldı
Melih Ünlüer, olayın ardından gözaltına alındı ve serbest bırakıldı. AK Parti ise Ünlüer’i görevden aldı. Suçlamaları reddeden Ünlüer'in ifadesi sonrası tahliye edilmesi kamuoyunda tepkiye neden oldu.

Liam Payne Kaç Yaşındaydı? Ünlü Pop Starın Hayatı ve Kariyeri Liam Payne Kaç Yaşındaydı? Ünlü Pop Starın Hayatı ve Kariyeri

Olayın Sonuçları
Yaşanan olay sonrasında Fatma Banu Çoban’ın ailesi ve avukatları adalet arayışlarını sürdürüyor. Çoban, yaşadığı travmayı anlatırken, konunun hukuki boyutunun takipçisi olacağını belirtti.