Karadut dizisi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlanan Karadut 4. bölüm 14 Ekim 2024 tarihinde izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için tek parça full izle linki haberimizde!

Karadut 4. Bölüm Konusu Nedir?
Dizinin bu bölümünde, Zuhal, babası Çetin'in kendisine karşı olan sert tavırlarıyla yüzleşirken, Tayfun ile olan ilişkisi gitgide derinleşiyor. Ancak Çetin, Zuhal’in cesaretini kırmak için her yolu denerken, Figen’i de bu plana dahil eder. Aynı zamanda, Zuhal’ın danışanlarından birinin geçmişinden gelen tanıdık bir yüz olması işleri daha karmaşık hale getirir. Bu zorlu süreçte, Zuhal yine Tayfun sayesinde toparlanır, ancak sevgilisinin başkaları için farklı anlamlar taşıdığını bilmeden huzur bulur.

Öte yandan, Bora ve Aslı arasında yeni bir sayfa açılırken, Aslı’nın öğrendikleri ilişkilerini çıkmaza sokacaktır. Nihan, oğlunun sakladıklarını öğrenince, çevresinden gelen nasihatleri göz ardı eder ve bu durum onu beklenmedik bir karar almaya iter.

Zuhal, Tayfun’a olan güveni her geçen gün artarken, yalnızlığının ailesi tarafından konuşulmasına karşı herkesi şaşırtacak bir adım atar. Bu hamle, aile içindeki dengeleri değiştirecek gibi görünüyor.

Karadut Dizisi Oyuncuları

Adnan Oktar'ın Filistin-İsrail söylemleri olay yarattı! "Gazze’deki savaşı 15 günde bitiririm" Adnan Oktar'ın Filistin-İsrail söylemleri olay yarattı! "Gazze’deki savaşı 15 günde bitiririm"

Dizide yer alan güçlü oyuncu kadrosu, dikkat çeken performanslarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Başrollerde yer alan isimler ise şu şekilde:

İrem Helvacıoğlu - Zuhal
Şükrü Özyıldız - Tayfun
Selin Türkmen - Aslı
Aslı İnandık - Figen
Ebrar Karabakan - Begüm
Engin Şenkan - Çetin
Nursel Köse - Rezzan
Burak Dakak - Bora
Naz Elmas - Nihan
Onur Gürçay - Ayhan
İpek Ayaz Kortunç - Hayriye
Elif Nur Kerkük - Eylem
Rami Narin - Alp

Karadut 4. Bölüm Full İzle | ATV

Karadut dizisinin 4. bölümünü kaçıranlar için diziyi tek parça full olarak izleyebileceğiniz link aşağıda yer almaktadır. Diziyle ilgili tüm detaylar ve son bölümde neler olduğunu öğrenmek için izleyiciyle buluşan Karadut 4. bölüm izleme linki haberimizde:

Karadut 4. Bölüm Full İzle Linki